Яйца с кашкавал и чушки

Необходими Продукти

яйца – 7 бр.

чушки – 6 – 7 бр. червени

кашкавал – 150 г

олио

домати – 2 бр. големи

сол

червен пипер

черен пипер

чубрица

магданоз

Начин на приготвяне

Сваряват се яйцата и се белят. Режат се на половина.Чушките се измиват и почистват, режат се на не много на едро.В голям тиган се сипва олио и се сгорещява. Сипват се чушките, разбъркват се и се запържват за около 4-5 минути.Доматите се белят и се режат на колелца. Нареждат се върху чушките и се посоляват.

Отгоре се редят яйцата.Посоляват се, слага се черен пипер, червен пипер, чубрица и магданоз.Отгоре се слага настърганият кашкавал и се захлупва с капак.Ястието се остава да си къкри на бавен огън, докато омекнат чушките.Надупени яйца с кашкавал и чушки се консумира топло.Да ви е сладко!

Прочетете също

Среща със Сашко и баща му след изписването от болницата (ВИДЕО)

За да гледате Видеото натиснете ТУК Първата им среща беше с Мариета Николаева Само по …

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Sahifa Theme License is not validated, Go to the theme options page to validate the license, You need a single license for each domain name.