Необходими Продукти
яйца – 7 бр.
чушки – 6 – 7 бр. червени
кашкавал – 150 г
олио
домати – 2 бр. големи
сол
червен пипер
черен пипер
чубрица
магданоз
Начин на приготвяне
Сваряват се яйцата и се белят. Режат се на половина.Чушките се измиват и почистват, режат се на не много на едро.В голям тиган се сипва олио и се сгорещява. Сипват се чушките, разбъркват се и се запържват за около 4-5 минути.Доматите се белят и се режат на колелца. Нареждат се върху чушките и се посоляват.
Отгоре се редят яйцата.Посоляват се, слага се черен пипер, червен пипер, чубрица и магданоз.Отгоре се слага настърганият кашкавал и се захлупва с капак.Ястието се остава да си къкри на бавен огън, докато омекнат чушките.Надупени яйца с кашкавал и чушки се консумира топло.Да ви е сладко!