Новините днес
Мнения България Свят

Журналистът Петко Георгиев: Истинският русофил трябва да е против Путин. Той унищожава онази Русия, която не само България, а толкова много хора по света обичаха

„Истинският русофил в момента трябва да е категорично против Путин. Той унищожава онази Русия, която не само България, а толкова много хора по света обичаха. Той я унищожи. На Русия да се върне отново там, където я обичаха хората, ще й отнеме десетилетия. Със сигурност това минава през смяна на режима на Путин. Да си русофил в момента означава да мразиш Путин, ако наистина си русофил по душа. Защото той съсипва това, в което вярваш и това, което обичаш“, каза още той.

Това заяви журналистът Петко Георгиев.

”Сега е историческият момент БСП да направи следващата стъпка. Стъпка, която преди много години направи тогавашният им лидер Първанов, който промени позицията на БСП спрямо НАТО. Сега е историческият момент БСП да промени своята позиция спрямо Путин. Не спрямо Русия, не спрямо русофилите, не спрямо класическата руска култура, а спрямо фашисткия режим, който е на власт в Москва”.

Подобни новини

Да бъдеш Президент на една държава е отговорност

Novinite-dnes.bg

Соломон Паси: Едно нещо е почти сигурно – Русия ще нахлуе в Украйна

Novinite-dnes.bg

Напусна ни голямото име на Варненския балет, примабалерината на Държавна опера Варна Екатерина Чешмеджиева

Novinite-dnes.bg

Апаратура за откриване и предотвратяване на ядрена контрабанда получи България дарение от САЩ

Novinite-dnes.bg

Съдбата на украинската столица се решава в тези часове. Украинските сили в Киев удържат руските атаки

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар