Новините днес
Мнения

Журналистът Стоян Тончев: Лично аз кабинет „Кирчо 2“ не желая. Управлението му до този момент е абсолютно безполезно за България

ПП са пътници. Доколкото имам информация, от Посолството също са се хванали за главата с Петков. Ясно е, че ГЕРБ няма да са повече на власт (официално). Така че интересното тепърва предстои.


Засега е известно, че Янев ще участва с проект на предсрочните избори. Известно е още, че при машинното гласуване (чрез нарочна намеса) се завишава резултатът за избрания от „някои места“ проект, както се случи при ПП, за да излязат от изборите на първо място. Разбира се, преди това през медиите се надува „балона“ и се формират обществените нагласи и настроения, за да бъде приет резултатът без особени забележки.


Само ще кажа, че лично аз кабинет „Кирчо 2“ не желая. Защо ли? Ами защото управлението му до този момент е абсолютно безполезно за България. Скоро чертата ще бъде теглена и ще излязат наяве и финансовите минуси.
Относно войната, спрях да я коментирам, защото ми омръзна от пропагандатори. Никога не ми е харесало да бъда глас от общ хор, пък бил той и на „два гласа“. Но мисля, че най-лошото непърва предстои!

ПП са пътници. Доколкото имам информация, от Посолството също са се хванали за главата с Петков. Ясно е, че ГЕРБ няма да…

Публикувахте от Стоян Тончев в Неделя, 13 март 2022 г.

Подобни новини

Арман Бабикян: Комикът Бойко Борисов напоследък обикаля с пътуващия си цирк да обяснява, колко е било хубаво и весело да се живее “ по негово време“

Novinite-dnes.bg

Анна Заркова: Уважаеми нови министри и стари магистрати, научихте ли вече на кого са дадени нашите 36 милиона, заделени за магистрали, дето ги откраднаха в чували?

Novinite-dnes.bg

Байрактаров: Нинова ми беше обещала пред камери, че ще помогне за изграждането на нова ДГ, но повече не й видях очите

Novinite-dnes.bg

Теодор Ушев: Путин успя с арогантността си да помогне на Зеленски в най-важната му победа

Novinite-dnes.bg

Да бъдеш Президент на една държава е отговорност

Novinite-dnes.bg

Оставете коментар